Firmaprofil

Ormslev-el er en autoriseret elinstallatør-virksomhed som servicerer private og mindre erhverv i Aarhus og omegn.

Virksomhedens størrelse gør at du som kunde ikke bare bliver et nummer i rækken, men en vigtig interessant for virksomheden. Virksomhedens idégrundlag bunder i, at udfører kvalitetsarbejde med fokus på sikkerhed.

Dette skal opnås via dygtige ajourførte og dansk

uddannede håndværkere, der med sin viden og ekspertise, i dialog med kunden skal opfylde hans ønsker og behov.

Et ejerskifte i 2019, har medført at Ormslev El nu er ejet Peter Bosteen, som udover Ormselv El også ejer Hessellund El, Rokkedal El, Priess El samt Højbjerg Installationsforretning.

"Man får som kunde i vores virksomhed en meget ambitiøs, loyal og fleksibel samarbejdspartner der vil strække sig meget lang for at tilfredsstille kunders ønsker, da vi er meget opmærksomme på at tilfredse kunder er råmaterialet i vores virksomhed”

Ved at bruge Ormslev-el, sikres det, at det er de samme håndværkere du laver aftalen med, som der reelt udfører det fysiske arbejde. Herved undgås misforståelser, merudgifter, og hvad andre oplever af tids- og ressourcekrævende efterspil, udløst af aftaler der ikke bliver overholdt eller afleverede installationer der ikke tilfredsstiller de behov og ønsker der efter din mening fra start var aftalt.

Samtidig sikres der via en løbende dialog med kunden og et omfattende dokumenteret kvalitets-sikringssystem, at det udførte arbejde lever op til lovgivning og krav, fra så vidt kunde som myndige instanser